Ervaringen deelnemers opleidingen en coaching

Marian, ondernemer en schrijver, NLP Practitioner opleiding Vitality Solutions, maart 2018:

Op een inspirerende manier, met energie en passie laat Joan ons zien wat voor mogelijkheden er zijn voor betere communicatie, een betere omgang met elkaar. Vele cursussen, workshops en opleidingen volgde ik en uit ervaring kan ik zeggen dat deze NLP opleiding bij Joan de meest betekenisvolle opleiding voor mij was. Communiceren zonder oordeel, het is niet goed of fout, je mag er zijn, zomaar wat stellingen die voorbij kwamen. Een positieve intentie en plezier geven kracht in het leven. Ik kan nog veel meer opschrijven, beter is om het zelf te beleven. Mijn advies is: ga de uitdaging aan met jezelf en volg deze NLP opleiding. Hopelijk ervaar je net als ik dat je altijd een keuze hebt om een positieve wending aan het leven te geven. Hoeveel plezier kan jij aan?'"

Jessica Postema, Recruitment consultant, NLP Practitioner opleiding Vitality Solutions, maart 2018:

"De NLP Practitioner van Joan heb ik als life-changing en met veel plezier ervaren. Joan vind ik een inspirerende NLP-trainster die mensen weet te boeien met haar heldere verbale en non-verbale communicatie. Zij is positief en heeft veel humor. De NLP-kennis en technieken heb ik goed kunnen toepassen en eigen kunnen maken, door de juiste afwisseling tussen theorie en praktijk. Sinds deze opleiding pas ik NLP dagelijks toe, waardoor onder andere mijn communicatieve vaardigheden en relaties verbeterd zijn. Ik ben nog bewuster van mezelf geworden en op persoonlijk vlak sterk gegroeid. Hoe heerlijk om de regie over mijn leven in handen te hebben! Daarom gun ik deze NLP Practitioner aan ieder mens die ook graag de beste versie van zichzelf wil zijn. Dank je wel Joan!"

H.B., Business & IT consultant, NLP Practitioner opleiding bij Vitality Solutions, maart 2018:

"Dit waren voor mij negen prachtige dagen waarin ik goed ben ondergedompeld in de wereld van NLP en wat dit voor mij kan betekenen op het gebied van persoonlijke groei en het realiseren van mijn ambities. Ik ben me meer bewust geworden van mijn manier van communiceren en hoe ik hier meer elegant in kan worden. De opleiding heeft mij ook handvatten gegeven en inzichten opgeleverd op mentaal gebied, zodat ik mijzelf intern beter organiseer. De trainster is inderdaad een train-ster :-) Bevlogen, passievol en kundig. Ze heeft een fijne persoonlijkheid en open houding. Dit alles heeft bijgedragen aan het creëren van een vertrouwde en prettige leeromgeving en leerervaring."

Emma, HR consultant, NLP Coach™ opleiding bij Vitality Solutions, januari 2018:

"Een praktische training waarin er ruim gelegenheid is om te oefenen met zowel echte cliënten als met de andere deelnemers. Met de feedback na iedere sessie, kon ik gelijk aan de slag om te verbeteren. Dit alles in een fijne en veilige leeromgeving. In deze training zag ik de kennis en tools van de eerder gevolgde NLP Practitioner en NLP Master Practitioner opleidingen samenkomen. De sessies waren interactief en met haar flexibele en doelgerichte houding heeft Joan mij zorgvuldig begeleid in mijn transformatieproces. Ik kijk uit naar wat ik nog meer zal ontdekken op mijn nieuwe pad als NLP Coach!"

Diana Herbrink, ambtenaar ministerie BuZa, NLP Practitioner zomeropleiding bij Vitality Solutions, augustus 2017:

"Na de NLP-training sta ik aan het begin van een weg naar meer zelfsturing, meer zelfbegrip, congruentie, bewustwording, focus, plezier en geluk, zowel waar het mijzelf als anderen betreft. NLP is voor mij de persoonlijke ontwikkelingstool die leidt naar meer onthechting en van daaruit naar een zinvollere invulling van mijn professionele en persoonlijke leven.
Ik kan Vitality Solutions' NLP opleidingen aanbevelen vanwege de enorme kennis, vaardigheid en expertise en bovenal de oprechte passie en plezier die Joan op de deelnemers overbrengt."

Inge Baltus, gemeente-adviseur, NLP Practitioner zomeropleiding Vitality Solutions, augustus 2017:

"Erg goed! Goed concept, in de zomer zes lange dagen aaneengesloten trainen. Heldere opbouw en balans theorie/praktijk en werken/ontspannen. Goede locatie, fijne sfeer en inspirerende trainster!"

Mai Tasaka, yoga/Feldenkrais docent, NLP Practitioner zomeropleiding Vitality Solutions, juli 2017:

"Ik heb ieder moment van de opleiding genoten. Wat een leuke groep. Veel geleerd en veel plezier gehad!"

Kam, creatief schrijver en illustrator, NLP Practitioner zomeropleiding Vitality Solutions, juli 2017:

"Trance-formatie. Fenomenaal. De impact van de opleiding duurt voort. Ik ben me enorm bewust geworden van mezelf. Joan is een ongelooflijk begripvolle gids. In korte tijd heeft ze veel wijsheid overgebracht. NLP heb ik ervaren als humaan en fundamenteel voor zelfsturing en zelfbegrip. Voor mij is het het leren van iets wat je altijd al wist, maar dat je op een of andere manier bent vergeten. Het werken met enkele technieken heeft een paar interessante deuren in mijn leven geopend."

Raquel, IT-professional, NLP Practitioner opleiding bij Vitality Solutions, januari 2017:

"Een heel nuttige opleiding, waardoor ik mijn vaardigheden op zowel professioneel als privé-vlak gelijk kan doorontwikkelen. Ik ben vooral geïnteresseerd in taalgebuik, waarmee ik gedrag kan beïnvloeden. Daarom vond ik de onderdelen Milton taalpatronen en Herkaderen zeer interessant. Het aantal deelnemers is beperkt, daardoor krijgt iedereen veel persoonlijke aandacht en kan men ervaringen in een veilige omgeving delen. Het was een fantastische ervaring!"

Kevin Klijnsmit, corporate development manager, NLP Practitioner opleiding Vitality Solutions, januari 2017:

"Een zeer positieve indruk, goede balans tussen praktijk en theorie. Ik kan de NLP opleiding bij Vitality Solutions aanbevelen, omdat ze effectief en goed georganiseerd is. Het was erg nuttig om het geleerde meteen te oefenen. De trainer is ervaren in NLP én in training geven."

Guy S., Ph.D onderzoeker MC Erasmus, NLP Practitioner opleiding Vitality Solutions, januari 2016:

"Ik leerde Joan kennen tijdens een eendaagse NLP workshop. Vervolgens nam ik deel aan de NLP Practitioner opleiding. Niet alleen deed ik interessante, belangrijke informatie op. Ook de structuur van de opleiding, de kwaliteit van de oefeningen om de kennis in je op te nemen en met name de persoonlijke stijl en passie van de trainer, Joan, maakten het tot een waardevolle ervaring. Ik kan Joans opleidingen van harte aanbevelen bij een ieder die zijn/haar leven zinvoller wil maken met de kennis die NLP biedt."

Deelnemer Vitality Solutions workshop, European Patent Office, juni 2016:

"Een leuke dag met een goede afwisseling van theorie en oefeningen. Joan is een vriendelijk, toegankelijk persoon. Ze legt het lesmateriaal op duidelijke manier uit en weet de deelnemers op hun gemak te stellen. De locatie en faciliteiten zijn prettig. Als je nog niets afweet van NLP, dan is dit een goede manier om ermee kennis te maken."

Henk van der Veen, controller Schurter Electronics B.V., NLP Practitioner bij Vitality Solutions, november 2015:

"Ik volgde eerst een NLP Communicatie workshop en vervolgens de NLP Practitioner opleiding bij Joan. Ze is een zeer gemotiveerd, vastberaden en inspirerend persoon. Haar passie voor het leven is zichtbaar in haar enthousiaste en professionele manier van trainen en coachen. Haar intuïtieve vermogen en krachtige vraagstelling helpen je tot de kern van een probleem te komen. Ze helpt je je eigen oplossingen te vinden op een fijne en ondersteunende manier. Ik kan haar NLP opleidingen zeker aanbevelen!"

Pieter van Dam, procurement manager Engie, NLP Practitioner bij Vitality Solutions, oktober 2015:

"Joan is een goede spreker, trainer en coach. Haar manier van opleiden zorgde ervoor dat ik in korte tijd veel kon leren. Veel dank hiervoor Joan!"


Ervaringen persoonlijke coaching:

"Werken met Joan heb ik als zeer inspirerend ervaren. Ze heeft me geholpen bij het maken van een aantal belangrijke beslissingen in zowel mijn persoonlijke als professionele leven. Als coach is zij fijn om mee te praten en ze heeft krachtige instrumenten gebruikt die ik nog steeds toepas. Ik heb van dichtbij gezien hoe Joan zich ontwikkelde van NLP practitioner tot een natuurlijke NLP Master, schrijver en ambitieus ondernemer. In mijn ogen is zij een ware NLP Master in hart&ziel en een mentor van wie ik veel kan leren."
Abdoellah Essaoui, februari 2018

In maart 2017 leerde ik Joan kennen. Ik rookte al meer dan tien jaar één pakje sigaretten per dag. Ik wilde graag stoppen, maar het lukte me gewoon niet. Ik voelde me slecht over mezelf. Joan is met enkele NLP-technieken zoals visualisatie met mij aan de slag gegaan en gelijk na de eerste sessie wist ik al dat het me dit keer ging lukken. Nu zes maanden later heb ik nog geen sigaret aangeraakt. Ik voel me veel beter, zowel mentaal als lichamelijk. NLP is heel krachtig en bij Joan voelde ik me gelijk op mijn gemak.
Adriá, oktober 2017

Ik ben onder de indruk van Joan als coach. Haar persoonlijkheid en deskundigheid zijn indrukwekkend. De positieve energie die ze uitstraalt werkt aanstekelijk. Ze is no-nonsense, doelgericht en inspirerend. Ik kan Vitality Solutions en Joan als coach zeker aanbevelen binnen mijn netwerk.
Davey, augustus 2017

Joan is een zeer ervaren coach, haar aanpak is doeltreffend. Haar energie, betrokkenheid en focus zijn gericht op het bereiken van het gewenste effect op het individu en op het resultaat dat we als cliënt beogen. Haar internationale achtergrond was voor mij een groot pluspunt gezien mijn eigen achtergrond en behoeften. Aangezien ik tevens haar cursussen heb bijgewoond, kan ik haar niet alleen als coach, maar ook als trainer aanbevelen.
Emilda, april 2016

Tijdens mijn coachingstraject bij Joan heb ik veel nieuwe inzichten over mijzelf gekregen. Zonder oordeel luistert Joan naar je en we hebben samen een persoonlijk ontwikkelplan opgesteld. Ik heb nieuwe NLP technieken geleerd die ik eenvoudig in mijn dagelijkse leven kan toepassen. Het was een fijne leerervaring en ik kan Joan aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar positieve veranderingen in zijn of haar leven.
Carmen, maart 2015