Joan Hoexum en Vitality Solutions

Over Joan

Joan is spreker, auteur, internationaal erkend NLP trainer en coach, licensed sports performance coach en NLP coach opleider. Ze volgde haar trainersopleiding bij Richard Bandler (mede-grondlegger van NLP) in de V.S. en maakt inmiddels deel uit van zijn selecte groep assistent-trainers. Ze heeft jarenlange ervaring in binnen- en buitenland op uiteenlopend gebied, met als gemeenschappelijke factor: omgang met mensen. Zo is zij gecertificeerd personal health&fitness professional bij American College of Sports Medicine ACSM en was zij onder andere als manager werkzaam voor het ministerie van Buitenlandse Zaken op ambassades in Khartoem, Madrid, Kaboel, Bagdad en Parijs. Enkele jaren geleden gooit zij het roer om en bekwaamt zich volledig in NLP. Sindsdien verzorgt ze officiële NLP-trainingen, coacht zij mensen onder wie leidinggevenden en sporters naar succes, leidt NLP coaches op en wordt regelmatig uitgenodigd als gastspreker bij bedrijven en (internationale) organisaties.

De kracht van taal is voor Joan, die zelf vijf talen spreekt, haar favoriete onderwerp. Joan ziet het leven als een leerschool, de mens als een lerend organisme. Niets geeft haar meer voldoening dan te ervaren dat publiek en cursisten nieuwe inzichten opdoen en aan het eind van een training of sessie met een glimlach en een glinstering in de ogen gemotiveerd naar huis gaan.

Over Vitality Solutions

Het bedrijf is opgericht in 2015 en verzorgt NLP-opleidingen in het Nederlands en in het Engels, volgens de methode van the Society of NLP of Richard Bandler. Dr. Bandler wordt algemeen beschouwd als de vader van NLP. Door bij zijn Society aangesloten te zijn, staat Vitality Solutions garant voor kwaliteitstrainingen in pure NLP, gericht op blijvende verandering in mentaal en emotioneel gedrag. De missie van Vitality Solutions is aan zoveel mogelijk mensen de tools geven om het beste uit zichzelf naar boven te halen. In plaats van negatieve emoties, zoals angst, onzekerheid, wrok, juist positievere gevoelens als nieuwsgierigheid, plezier en kracht te ervaren. Vanuit positieve gedachtes en gevoelens staan we meer open naar anderen en accepteren we dat er andere denkwijzes bestaan. Vanuit respect kunnen we echt contact maken en samenwerken aan een betere wereld.

Inspiratie

'Mijn favoriete bezigheid is vertoeven aan of in zee. De zee is continu in beweging. De kleurschakeringen, de schittering van het licht op het water, het ritmische geluid van de golven, het verfrissende en zuiverende zeewater, de zilte geur en smaak... Daar voel ik me één met de natuur. Vanzelfsprekend is de zee de inspiratie voor de naam en het logo van mijn bedrijf: golvend, met een weerspiegeling en een touch of orange, onze nationale kleur. Ik heb in uiteenlopende landen gewoond en gewerkt, soms in extreme omstandigheden. Terug in Nederland waardeer ik des te meer wat dit land biedt en wat we onterecht als vanzelfsprekend ervaren: vrijheid en ruimte en faciliteiten om jezelf te ont-plooien.' Joan Hoexum

joan hoexum nlp vitality solutions den haag rotterdam leiden randstad

joan hoexum richard bandler nlp vitality solutions den haag rotterdam leiden randstad

Met Richard Bandler (Orlando, Florida)

logo nlp vitality solutions den haag rotterdam leiden randstad