Effectieve Coaching

Last van spanning? Vermoeidheid? Stress? Angst? Lichamelijke kwalen? Soms komen de dingen vanzelf wel weer goed, maar daar op zitten wachten of hopen, al langer, is niet effectief. Het gevoel 'vast te zitten' of steeds tegen hetzelfde probleem aan te lopen, is niet leuk. Het is tijd voor verandering. Kom in actie en beslis dat het genoeg is geweest! Dat is op zich al een stap in de goede richting! Voel je dat je hulp nodig hebt bij het vinden van een uitkomst, neem dan contact met me op. Ik kan je snel en effectief coachen.

Mijn aanpak is het samen herkennen van jouw inwendige hulpbronnen en het vinden van nieuwe strategieën die bij jou passen, om jou naar een oplossing toe te helpen. Je zult gaan merken dat jij de controle over je eigen leven hebt.

Mail of bel voor een vrijblijvende afspraak. We gaan dan kijken of ik de juiste persoon ben om je te helpen en of we een klik hebben en er wederzijds vertrouwen is. Tijdens het intake gesprek gaan we onze verwachtingen afstemmen en maken we afspraken over het traject en het tarief. In een aantal sessies zullen we gaan zien in welke richting jij je wilt ontwikkelen en of dat handig is voor jou. Je leert je emoties te beheersen. Daartoe reik ik je technieken aan waarmee je een aantal weken oefent. In vervolgsessies gaan we jouw doelen scherper stellen en je voortgang zien.

Mijn doel is om jou van beperkende overtuigingen vrij te maken zodat jij verder kan groeien en je de spreekwoordelijke beren op de weg niet meer als zodanig ziet. Want misschien ga je ze juist zien als uitdagingen die je prikkelen om aan te gaan. Of misschien zijn ze zelfs helemaal verdwenen. Als dit het geval is, dan is zowel jouw als mijn doel bereikt!

Ik ben als NLP Coach aangesloten bij de NVNLP.

Ervaringen:

Tijdens mijn coachingstraject bij Joan heb ik veel nieuwe inzichten over mijzelf gekregen. Zonder oordeel luistert Joan naar je en we hebben samen een persoonlijk ontwikkelplan opgesteld. Ik heb nieuwe NLP technieken geleerd die ik eenvoudig in mijn dagelijkse leven kan toepassen. Het was een fijne leerervaring en ik kan Joan aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar positieve veranderingen in zijn leven.
Carmen, Den Haag, maart 2015

Lees meer Ervaringen