Licensed Practitioner of Neuro-Linguistic Programming®

Voor wie?

De opleiding is geschikt voor iedereen van 16 jaar en ouder, die geïnteresseerd is in meer zelfkennis, zelfinzicht, zelfsturing en in begrip creëren in hoe anderen denken, perceptie. Of je nu van een hoop oude bagage afwilt, eleganter wilt kunnen communiceren, beter met emoties wilt kunnen omgaan, meer gemotiveerd wilt zijn, je zelfverzekerder wilt voelen en meer zelfvertrouwen wilt ervaren, in iets wilt uitblinken of anderen positief wilt beïnvloeden, in de NLP Practitioner opleiding oefen je met de praktische tools die je helpen je gewenste uitkomst te bepalen én te behalen.

Wat leer je?

De vooronderstellingen van NLP - zintuiglijke waarneming - het lezen van lichaamstaal - hoe rapport (verbinding) met anderen maken - non-verbale communicatie - het overwinnen van angsten en fobieën - grotere impact door taalgebruik - hoe taalgebruik denkwijzes beïnvloedt - herkennen van Meta Model in taalgebruik - introductie van Milton taalpatronen -interne weergavesystemen en hoe ze werken - werken met tijd en tijdlijnen - jezelf en anderen motiveren - herkennen van je interne strategieën en deze efficiënter maken - je gewenste toekomst creëren

Hoe?

De lessen zijn interactief en dynamisch. Het geleerde wordt in de les meteen toegepast door middel van live demo's en zelf ervaren. Aangezien de groep uit maximaal 12 deelnemers bestaat, is er veel persoonlijke aandacht, binnen een vertrouwde omgeving. Huiswerk als zodanig is niet aan de orde, maar het oefenen in de praktijk van het geleerde wordt sterk aangemoedigd. Het 110 pagina's tellende handboek van The Society of Neuro-Linguistic Programming is bij de opleiding inbegrepen. Voorbereiding is niet nodig, het is zelfs beter 'blanco' de opleiding in te stappen. De opleiding is op HBO-niveau.

Lees de ervaringen van anderen

NLP Practitioner tarief

€ 1.875,00 per persoon (excl. BTW 21%).

(10% korting op dit tarief bij gelijktijdige inschrijving van twee of meer deelnemers, op één factuur. Korting geldt vanaf tweede en volgende deelnemers).

Vroegboekprijs bij inschrijving en betaling minstens 60 dagen vóór aanvang van de opleiding: € 1.675,00 per persoon (excl. BTW 21%)
Bij inschrijving en betaling tot 30 dagen vóór aanvang is de prijs € 1.775,00 per persoon (excl. BTW 21 %)

Inbegrepen zijn het internationale certificaat persoonlijk ondertekend door NLP co-creator Dr. Richard Bandler, het officiële handboek en overig lesmateriaal, koffie en thee. Neem contact op voor een gereduceerd tarief indien je aansluitend de Licensed Master Practitioner of Neuro-Linguistic Programming® opleiding bij Vitality Solutions gaat volgen. Je kunt ook contact opnemen om een betaalplan te bespreken.

Veel werkgevers bekostigen de NLP opleiding voor hun werknemers in het kader van persoonlijke ontwikkeling, versterking van communicatieve vaardigheden, overtuigingskracht en persoonlijk leiderschap. Het is de moeite waard om dit met je leidinggevende te bespreken. De NLP-opleidingskosten zijn in Nederland fiscaal aftrekbaar. Vraag hiernaar bij je fiscale adviseur of de Belastingdienst.

Opleidingslocatie

De opleidingen vinden plaats in een voormalig schoolgebouw in hartje Den Haag, gemakkelijk bereikbaar per fiets, auto en openbaar vervoer. Zie kaart. Direct naast het gebouw is gratis parkeerruimte beschikbaar, indien men tijdig aanwezig is. Betaald parkeren is mogelijk aan de straat of in nabijgelegen parkeergarages.

NLP Practitioner opleidingsdata 2019

Start zevendaagse NLP Practitioner zomer-opleiding (Nederlandstalig): maandag 5 augustus 2019.
Deze speciale editie van de internationaal gecertificeerde NLP Practitioner opleiding wordt aangeboden in zeven opeenvolgende dagen, speciaal voor diegenen die tijdens de rustigere zomerperiode blijvend willen investeren in persoonlijke ontwikkeling. Lesdagen: maandag 5 augustus t/m zondag 11 augustus 2019. De deelnemer ontvangt na afloop het officiële certificaat 'Licensed Practitioner of Neuro-Linguistic Programming®' van de Society of NLP - Richard Bandler. Certificatiedag: september 2019 (n.t.b.).

Lestijden: 09.00 tot 19.00 uur. Zaal open vanaf 08.30 uur.

Data van de Engelstalige NLP Practitioner opleiding: klik hier

Vragen of inschrijven, bel: 06-11 448 990 of mail: info@vitality-solutions.com

Investeer in blijvende verandering! Lees de ervaringen van onze deelnemers hier