Kennismaken met Joan's Vitality Solutions

OPEN DAG

Op zondag 11 november aanstaande van half 2 tot half 6 zijn onze deuren open voor iedereen die ons wil leren kennen en wil weten wat NLP is. Informeer je over ons opleidingenaanbod. De hele middag door kun je demonstraties meemaken en meedoen aan NLP oefeningen zoals ankeren, swish en wat betekenen onze oogbewegingen? Ervaar wat coaching is. Kom in een high performance state met een praktische oefening die je op jezelf kunt toepassen! Ga het gesprek aan met succesvolle mensen die NLP toepassen in hun dagelijkse leven. Ontvang informatie over een fijne leefstijl ter bevordering van de breinfunctie. Onder de bezoekers zal een aantal prijzen worden verloot, waaronder een persoonlijke coachingsessie en het boek Morgen is Vandaag.

Je kunt die middag deelnemen aan de workshop Spreektechniek met Dineke Roodenburg en de workshop Overwin je Spinnenfobie met de lieftallige diertjes Fluffy en Ginger! Let op: Bestel je tickets nu voor deze workshops. Het aantal plaatsen is beperkt!

Tip: Volg BEIDE workshops om voor altijd van je angst voor spreken in het openbaar af te komen! Zo zul je na de workshops jezelf met krachtige stem en overtuiging aan een publiek presenteren! Dat is de kracht van NLP.

De Open Dag is laagdrempelig, gratis toegankelijk en geschikt voor iedereen vanaf 16 jaar die geïnteresseerd is in persoonlijke ontwikkeling

Workshop SPREEKTECHNIEK

Van onze communicatie is bewezen dat onze stem voor maar liefst 38% verantwoordelijk is voor hoe we op anderen overkomen. Voordrachtskunstenaar Dineke Roodenburg gaf jarenlang de opleiding Spreektechniek en leidde velen succesvol op in het geven van overtuigende presentaties. Dineke maakt je als geen ander bewust van je stem en hoe je deze anders kunt inzetten, zodat je de impact maakt die je wilt maken. In deze workshop oefen je met jezelf krachtig presenteren door bewust te worden van je stem en de woorden die je gebruikt. Het zal de basis vormen van je eerstvolgende presentatie.

Tijdstip: van 14.00 uur tot 15.00 uur. Kosten: EUR 20,00 per persoon. Bestel je ticket hier

Workshop OVERWIN JE SPINNENFOBIE

Zweethanden en hartkloppingen bij alleen al de gedachte aan een spin? Terwijl andere mensen daar helemaal geen last van hebben... Jouw brein heeft ooit informatie foutief gecodeerd en je opgezadeld met deze vervelende fobie. Daar kun je nu snel vanaf komen in deze workshop. Schrijf je in en neem deel aan de Fast Phobia cure, die ook hoogtevrees, claustrofobie en andere fobieën aanpakt.
Deze NLP-methode is klinisch effectief bewezen en beschreven in het International Journal of Psychiatry in Medicine.

Tijdstip: van 15.30 tot 17.00 uur. Kosten: EUR 15,00 per persoon. Bestel je ticket